Naar de Startpagina

 Webmaster 
     Terug naar de overzichtspagina

Werkweekends

Kunstfilm


Er is binnen deKunstClub.nl een groeiende belangstelling voor film als kunstuiting. Het komt daarom goed uit, dat er hier recent een nieuwe PC met groot werkgeheugen is geīnstalleerd, waarop nieuwe software (Sony Vegas Platinum Pro) draait. Deze combinatie maakt het mogelijk om breedbeeldfilms van de hoogste kwaliteit feilloos te monteren en renderen. Ook de beschikbare camera (met harde schijf) is hierop volledig toegerust. Er kan dus - qua techniek - hoogwaardig werk worden gemaakt.


Dat vergt natuurlijk wel een goede creatieve inbreng van de cineast/kunstenaar. Idee, scenario, draaiboek, er valt heel wat te leren en experimenteren. In dit werkweekend gaan degenen die daar zin in hebben, zich wijden aan dit thema.


P.S. Geen zin om je over dit thema te buigen? 't Is niet verplicht, hoor, kom dan gewoon iets ānders doen. En trouwens, je kunt natuurlijk gelijk ook de lopende expositie Circusvuur & Avontuur nader bekijken.Voor een film heb je (soms) acteurs nodig. Alex bood zich aan als vrijwilliger en Elisa Welayati wilde hem wel even schmincken. De cameraman had de sch(r)ik van zijn leven ....

 Naar de top van deze pagina