Naar de Startpagina
 Exposities in eigen huis 
 Onze beeldentuin 
 Theater in eigen huis 
 Performance in eigen huis 
 Recent werk 
 Inspiratie 
 Projecten 
 Samenwerkingen 
 Werkweekends 
 Workshops, clinics 
 Technieken 
 Materialen 
 Laboratorium voor Kunstontwikkeling 
 SociŽteiten voor Kunstoverleg 
 Webmaster 

Werkweekends


Sieraden
Kunstglas
Kunstfilm
Met z'n allen circuspanelen schilderen!
De grote wedloop
Kunststemmen
Kunstmuziek
Kunstkleding 

Doel en opzet van de werkweekends

Er worden regelmatig thematische werkweekends in deKunstClub,nl georganiseerd. Dan is een groep kunstenaars in de verschillende ruimten aan het werk rond het gekozen thema. Voorbeelden van thema's die de laatste tijd aan bod zijn gekomen: glas - film - werken bij zang, declamatie en muziek - stemmen en muziek - kleding. We halen op dergelijke dagen soms wel honderd bezoekers.


De werkweekends zijn inmiddels een vast en onafsplitsbaar onderdeel van de activiteiten van deKunstClub.nl geworden. Het is duidelijk gebleken, dat kunstenaars van binnen en buiten deKunstClub.nl en ook hun gasten graag de kans grijpen, om op (ťťn van) die dagen samen te werken. Niet noodzakelijkerwijs in de eigen discipline. Het is een mooie gelegenheid om elkaar aan het werk te zien, om vragen te stellen, om van elkaar te leren en om informatie, ideeŽn en ervaringen uit te wisselen. Om samen dingen uit te proberen, elkaar te inspireren en te stimuleren.

Vrijwel elk werkweekend wordt er in vele disciplines gespeeld. Vaak wordt er ook muziek gemaakt of gedraaid. Er worden gedichten gezegd en geschreven. Er kan worden geÔmproviseerd en performed - alleen of in samenspel. Voor bezoekers zijn de werkweekends een perfecte gelegenheid om de kunstenaars aan het werk te zien. Als bezoekers dat willen, kunnen ze zelf uiteraard mee aan de slag.


Meedoen?

Natuurlijk! Waarom niet? Iedere kunstenaar (deelnemer in deKunstClub.nl of niet) en iedere belangstellende bezoeker die zelf aan de slag wil gaan, is van harte welkom. Breng je eigen ideeŽn en materialen mee, of gebruik materiaal dat in de club voorhanden is. Het werkt ongelooflijk inspirerend, zo'n groep enthousiastelingen die volop aan het werk is.


Catering

Doen we op "American party" wijze, dus breng als je wilt iets naar eigen smaak en idee mee. Alles wordt gedeeld. Uiteraard zorgt Marianne voor een goede basisvoorraad, dus honger en dorst worden er beslist niet geleden.


Tijden

We zijn open van 10 uur des morgens tot op z'n minst 22 uur des avonds. Vooral als het mooi buitenweer is, wil het al snel later worden ....


Locatie

deKunstClub.nl is te vinden in Eindhoven:
Zeelsterstraat 147
NL-5652 EE Eindhoven (Strijp) Naar de top van deze pagina