Naar de Startpagina
 Exposities in eigen huis 
 Onze beeldentuin 
 Theater in eigen huis 
 Performance in eigen huis 
 Recent werk 
 Inspiratie 
 Projecten 
 Samenwerkingen 
 Werkweekends 
 Workshops, clinics 
 Technieken 
 Materialen 
 Laboratorium voor Kunstontwikkeling 
 SociŽteiten voor Kunstoverleg 
 Webmaster 

Workshops, clinics


Op aanvraag
Voorbij
Filmmontage 
Fotobewerking 
Fotografie met digitale spiegelreflexcamera 
Spelen met ballen + Wetenschappelijk jongleren 
Fotobewerking MoNoKoP1 
Grafische druktechnieken - II 
Grafische druktechnieken - I 

Wil je zelf OOK een cursus of workshop geven? We hebben een soort universeel bruikbaar model voor de opzet. Overleg met Alex!

Technische ontwikkeling en ondersteuning

Van tijd tot tijd wordt een gegeven techniek in workshops en/of clinics nader uitgewerkt. Er zijn dan materialen, gereedschappen en apparatuur ver≠zameld, waarmee die techniek wordt gedemonstreerd, en kan worden uitgeprobeerd en geŽxploreerd. Een voorbeeld: de workshop druktechnieken, waarbij een 25 kunstenaars gedurende een maand samen en individueel de grenzen van het vak opzochten.


De door deKunstClub.nl georganiseerde workshops en clinics zijn bedoeld voor actieve kunstenaars, ook van buiten de club. Ze worden ad-hoc - naar gebleken behoefte - samengesteld en ze zijn altijd hands-on. We bieden twee niveau's:


  • Workshop -voor gevorderden - je werkt al een tijdje op dit vlak en wilt verder vooruit
  • Clinic - je bent al grondig ingevoerd in de materie maar wilt samen met een "sparring partner" de grenzen verkennen

Sommige workshops worden 1:1 gehouden, dus voor individuele cursisten. Niveau, inhoud en duur zijn altijd bespreekbaar. Andere workshops worden voor een groepje deelnemers opgezet. Zij gaan pas van start wanneer er voldoende gegadigden zijn. De inhoud wordt vastgesteld in overleg met de deelnemers. Er wordt gewerkt met programmatuur en apparatuur die op deKunstClub.nl aanwezig is.


Deelname aan workshops en clinics is gratis voor deelnemers in deKunstClub.nl. Van anderen wordt een (geringe) dagvergoeding gevraagd. Koffie is altijd gratis ....


Belangstelling? Overleg met Alex om de mogelijkheden te verkennen. De locatie is altijd deKunstClub.nl, Zeelsterstraat 147, 5652 EE Eindhoven, telefoon 040 252 00 46 Naar de top van deze pagina