Naar de Startpagina

 Webmaster 
     Terug naar de overzichtspagina

Theater


Dicht(ers)feest (oktober 2009) 


In het weekend van 3-4 oktober 2009 was het (in aansluiting op de Eindhovense Atelierroute) ook bij deKunstClub.nl Open Atelier. Kunstenaars en bezoekers konden die dagen ontdekken wat er bij ons allemaal speelt. Natuurlijk stond die dagen de deur de hele dag ook wijd open voor de groepjes dichters die traditiegetrouw in dat weekend langs de ateliers zwerven om daar spontaan op te treden. Ze worden aan de Zeelsterstraat 147 altijd met open armen en applaus ontvangen.


Op zaterdag 3 oktober, vanaf 17 uur, werden participerende dichters en uiteraard ook kunstenaars en bezoekers van harte welkom geheten in deKunstClub.nl om te komen chillen en zo de vermoeienissen van de dag uit de benen te bannen, een slok te drinken, een hap te eten (pot luck) en daarbij na te kletsen over de kunst die er te zien was en de gedichten die er te horen waren.


Op zondag 4 oktober, weer vanaf 17 uur was het Dicht(ers)feest in deKunstClub.nl. Alle zwervende dichters werden uitgenodigd voor een gezamenlijk "spontaan" finaal en collectief optreden. Dit werd gevolgd door een feestelijke, eenvoudige doch voedzame maaltijd waarbij iedereen kon aanschuiven. Uiteraard waren ook kunstenaars en bezoekers bij dit feest welkom. Het gezamenlijk optreden der dichters is inmiddels traditie geworden. Uit vorige edities herinneren wij ons een enerverende wedloop tussen al de verzamelde dichttalenten; met ongehoorde presentaties. Een mooie kans om dichters-onder-elkaar aan het werk te zien en te horen. Naar de top van deze pagina