Naar de Startpagina

 Webmaster 
     Terug naar de overzichtspagina

Theater


Platenfuif (januari 2009) - we draaien oude LPs


Op zondag 18 januari 2009 vanaf 14 uur geeft deKunstClub.nl in haar microtheater Miniem & Intiem een Platenfuif. We draaien oude LPs op verzoek. We bezitten al een brede collectie vinyl, maar breng gerust je eigen exemplaren mee (33 en 45 toeren).


De platenspeler van de club mag dan oud zijn, hij is nog immer in uitstekende conditie. Hij wordt centraal opgesteld en er worden op afroep allerhand authentieke 33 en 45 toeren LPs op gedraaid. Een mooie kans om je nog eens te verlustigen in het bijzondere karakter van de weergave in de vinyltijd. We zijn uiteraard ge´nteresseerd in oud vinyl dat kunstenaars en bezoekers meebrengen. Dames in petticoat, heren in rolpulli, kussens op de grond? Nee, dat zijn parafernalia. Het gaat in het bijzonder om het speciale geluid, inclusief valse passages, tikken en krassen en misselijk makende golvingen in de platen. Vanzelfsprekend is deelname gratis. Bezoekers zijn van harte welkom; ook voor hen is de toegang gratis. In de catering is voorzien.


High Tension, The Original Ramblers o.l.v. Theo Uden Masman (1929)Natuurlijk kan tegelijk de lopende expositie Circusvuur & Avontuur bekeken worden. Naar de top van deze pagina